موريس
 
 

 

  کشور موريس

پایتخت  :پورت لوئیس

شهر های توریستی  : در خلال سده هجدهم این جزیره در دست فرانسویان بود که به آن نام ایل دو فرانس (جزیره فرانسه) دادند. این جزیره در سال ۱۸۱۰ به دست بريتانيا افتاد و آن‌ها نام پیشین آن را برگرداندند. موریس اکنون عضو اتحادیه کشورهای همسود (مشترک‌المنافع بریتانیا) است.

 واحد پول : روپیه موریس است. ۱ دلار = ۳۰ روپیه موریس

مکانهای تفریحی : علاوه بر سواحل بسیار زیبا، رودخانه، مرداب، کوه، جنگل‌های زیبا، گونه‌های جانوری و گیاهی فراوان، دهانه‌های آتشفشانی، آبشار و آثار تاریخی را نیز می‌توان در این جزیره رؤیایی مشاهده نمود. سازمان جهانی جهانگردی موریس را به عنوان یکی از ده مقصد برتر توریستی دنیا معرفی نموده‌است. مارک توین، نویسنده مشهور آمریکایی، خالق آثاری از قبیل ماجراهای تام سایر، هاکلبری فین، شاهزاده و گدا جزیره موریس را چنین توصیف نموده‌است: موریس نمونه‌ای از بهشت روی زمین است.
 

 
درصورت عدم مشاهده نرخ و تاريخهاي جديد لطفا صفحه را رفرش نماييد

تور 4 شب و 5  روز موريس از شيراز با پرواز تركيش

سفرهاي رنگارنگ مجري اصلي تور موريس

اعتبار از 26 آبان تا 29 آذر 97

درصورت درخواست هتلهايي غير از هتلهاي زير و تعداد شبهاي بيشتر  با همكارانتان در سفرهاي رنگارنگ تماس حاصل نماييد

ردیف نام هتل نوع اتاق درجه دو تخته
 
هر نفر
اتاق یک تخته کودک 2 تا
 11 سال
كودك زير
 2 سال
1 LE PRESKIL
BEACH RESORT
استاندارد 
صبحانه -نهار-
ترانسفر - ويزا
4 610 دلار
+
بليت
1000 دلار
+
بليت
 
265 دلار
+
بليت
63 دلار
+
بليت
2 RADISSON BLU
POSTE LAFAYETTE
استاندارد 
صبحانه -نهار-
ترانسفر - ويزا
4 710 دلار
+
بليت
1100 دلار
+
بليت
...... ......

3

MARITIM CRYSTAL BEACH

استاندارد 
صبحانه -نهار-
ترانسفر - ويزا

4

640 دلار
+
بليت
980 دلار
+
بليت
90دلار
+
بليت
63 دلار
+
بليت
4 SUGAR BEACH
MAURITIUS
استاندارد 
صبحانه -نهار-
ترانسفر - ويزا
5 920 دلار
+
بليت
1600 دلار
+
بليت
73 دلار
+
بليت
63 دلار
+
بليت
 


خدمات تور :

-  بلیط هواپیمایی رفت و برگشت تركيش از شيراز  بر اساس پايين ترين نرخ بزرگسال 9.500.000 و كودك 6.900.000 (لطفا در هنگام رزرو تور با توجه به نوسانات ارزي نرخ بليط را حتما چك نماييد)
- 4 شب و 5 روز اقامت در هتل
طبق خدمات هتل
-  ترانسفر فرودگاهی

- راهنما

- ويزا
-  بیمه مسافرتی

 مدارك مورد نياز جهت ويزا : فرم درخواست ويزا - 2 قطعه عكس پاسپوزتي از آخرين عكس پاسپورت - بليط رفت و برگشت - رزرو هتل - گواهي حساب بانكي (مانده حساب ) يا تمكن مالي به زبان انگليسي به مبلغ 100 دلار جهت هر شب اقامت - مدت زمان اخذ ويزا 7 تا 10 روز كاري

 
نکات ضروری:
- قیمت‌های فوق به تومان می‌باشد
- مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت با 7ماه اعتبار 
- Check in هتل‌ها ساعت 13:00 و Check out ساعت 12:00 می‌باشد.
- نرخ تخفیف‌دار اطفال بالای 2 سال (با تخت) فقط همراه والدین در یک اتاق می‌باشد و در صورت درخواست اتاق مجزا، مانند نرخ بزرگسال محاسبه می‌شود.